Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 "Σύγχρονοι Ήφαιστοι"
"...κει που 'χε χτίσει στον καθένα τους παλάτι ο κουτσοπόδης, ο
ξακουστός τεχνίτης Ήφαιστος, με την σοφή του τέχνη..."
(Ομήρου Ιλιάδα, ραψ. Α, στίχοι 606-607)

 

 Όπως έφτιαχνε τότε ο Ήφαιστος τα παλάτια των θεών, έτσι και σήμερα « οι σύγχρονοι Ήφαιστοι» στολίζουν τα σπίτια των πελατών τους. Η τέχνη του Ήφαιστου αναβιώνει στις μέρες μας μέσω των ανθρώπων της ΣΙΔΕΡΟ & ΤΕΧΝΗ. Τεχνίτες έμπειροι που ξέρουν να κυριαρχούν πάνω στο «ψυχρό» μέταλλο και να δημιουργούν όμορφα έργα από σφυρήλατο σίδερο, δουλεμένα με τέχνη, φαντασία και μεράκι.

Δεν είναι πολύ αυτοί που μπορούν να μεταμορφώσουν αυτό το κρύο και «σκληρό» υλικό, σε ένα γλυπτό που νομίζεις πως έχει ψυχή και ταυτόχρονα σε ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Κουπαστές και πόρτες, κιγκλιδώματα και σκέπαστρα, είναι μόνο ενδεικτικά της τεράστιας γκάμας προϊόντων. Όλα δουλεμένα με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και σεβασμό στο υλικό, που μόνο η πολύχρονη πείρα, οι εξειδικευμένες γνώσεις και η καλλιτεχνική ευαισθησία μπορούν να παρέχουν.

Οι δημιουργίες της εταιρείας ΣΙΔΕΡΟ & ΤΕΧΝΗ είναι πρωτότυπα σχεδιασμένες, άρτια κατασκευασμένες και τέλεια φινιρισμένες, για να μπορούν επάξια να διεκδικούν τη θέση τους στην κορυφή.

 
 
 
 
 

 
 
© 2019 iron & art
All Rights reserved